Titel presentatie:

Non metallic coatings; hét antwoord op Cr6!

Korte toelichting presentatie:

De presentatie zal in vogelvlucht aantonen dat vele eigenschappen die als doel gesteld worden bij het aanbrengen van een coating in PVD/CVD techniek al sinds lange tijd een vanzelfsprekendheid zijn!

Download hier de presentatie!

 

Spreker:

Wim Geurts
Accountmanager, Oerlikon Balzers Nederland

Informatie spreker:

De laatste 10 jaar technisch advies verleend in PVD / CVD coatings. Daarvoor in de markt van speciaalstaal / gereedschapstaal / nikkelbasismaterialen aktief geweest.
Kennis van materialen, warmtebehandelingen, oppervlaktegesteldheden en coatings maken dat gedegen keuzes gemaakt kunnen worden, gebaseerd op het totaalplaatje.

Quote/statement:

Alles gebeurt aan het oppervlak!
Deze uitspraak mag dan misschien bij menigeen de wenkbrauwen een beetje doen fronsen maar toch is het in bijna geen enkele andere industrietak het geval (buiten de oppervlaktetechnologie) dat eigenschappen van materialen dusdanig ingrijpend veranderd kunnen worden.
Of het nu gaat om wrijving, corrosie, koudlas/vreten, slijtage of lossing / hechting; al deze eigenschappen zijn door het toepassen van de juiste oppervlaktetechniek op een positieve manier, ingrijpend te beïnvloeden.
Kortom; wees voortaan wat oppervlakkiger!