Titel presentatie:

Energiebesparing: ‘Practice what you preach’

Korte toelichting presentatie:

Dit jaar is voor veel oppervlaktebedrijven hét jaar van het maken of actualiseren van energiebesparingsplannen. Dit is bij uitstek de gelegenheid om een goed beeld te krijgen van verwachtingen rondom besparingen in de sector. Uit de ION-enquête “Energie Barometer 2016” is duidelijk geworden waar de focus van de deelnemende bedrijven ligt en wat de ontwikkelingen en knelpunten op gebied van energiebesparing zijn. De resultaten van deze enquête en inspirerende praktijkvoorbeelden worden in deze sessie met u gedeeld. Voldoende informatie om zelf doelgericht aan de slag te gaan!

Download hier de presentatie!

 

Spreker:

ing. Robin Sommers
Manager - Senior Adviseur, Van Beek Ingenieurs

Informatie spreker:

‘Practice what you preach’ is het motto van Robin Sommers, manager en senior adviseur bij Van Beek Ingenieurs. Met zijn persoonlijke energie roadmap is hij op weg naar CO2 neutraal wonen en inspireert hij zijn omgeving om hem hierin te volgen. Niet zonder succes. Deze zelfde drive laat hij zien in de wereld van utiliteiten en industrie, waar besparing in het groot mogelijk is. Robin deelt in deze sessie graag zijn kennis en ervaring en neemt u mee in de wereld van energiebesparing.  

Quote/statement:

Van Beek streeft met haar kernactiviteiten energiemonitoring en energiemanagement voortdurend om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de industrie. In het bijzonder de oppervlaktebehandelende industrie laat mooie besparingskansen zien door het inzichtelijk maken van energie gericht op energiebesparing. Energiemanagement met ErbisOnline sluit naadloos aan bij de manier van werken in deze sector “hands-on en aan de slag!”