Titel presentatie:

Dromen, doelen, doen

Korte toelichting presentatie:

De kunst van het omdraaien. Begin met de droom alsof je het al hebt bereikt. Handel en leef er al naar. Zet dit om in een concreet doel. En tot slot zet dit om in actie. Onderligger hierbij is durf. Durf te dromen, doelen te stellen en het gewoon te doen.
Zo hebben wij met Aldowa het schitterende project De Markthal met haar beprinte plafond binnengehaald en gerealiseerd.

Download hier de presentatie!

Spreker:

ir. Allard Droste MBA
Directeur/eigenaar, Aldowa

Informatie spreker:

Na de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek in Delft gaat Allard in 1997 aan de slag bij Stork.
In een tussenjaar in 2001/2002 doorloopt hij een MBA aan Insead in zowel Frankrijk als Singapore.
Terug bij Stork begint zijn ondernemerszin zich verder te ontwikkelen en in 2006 waagt hij de sprong naar zelfstandig ondernemerschap.
Inmiddels geschoold in leanmanagement helpt hij diverse bedrijven in zowel de diensten- als productiesfeer en coacht hij hen met het verbeteren van hun processen en organisatie.
In 2007 neemt hij samen met een partner het bedrijf Aldowa in Rotterdam actief in de metalen gevelbekleding over. Sindsdien is zijn ondernemerschap een feit. In 2015 voegt hij als co-investeerder het bedrijf Aldowa Composites te Breda toe aan zijn werkzaamheden.
Naast deze dagelijkse operationele verantwoordelijkheden investeert Allard in diverse start-ups en is hij commissaris bij Squla, een online leerplatform voor kinderen.

Quote/statement:

De uitstraling van onze gevels van Landmarks wordt mede bepaald door de oppervlaktebehandeling en is daarmee dus essentieel.