Titel presentatie:

Hergebruik van verf; Color your future

Korte toelichting presentatie:

Hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten worden steeds beperkter. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer en meer om duurzame producten. Maatregelen als het gebruik van hernieuwbare (groene) grondstoffen en het beperken van afvalstromen dragen bij aan het verduurzamen van chemieprocessen.
Er zijn innovatieve oplossingen om nieuwe hoogwaardige verven en lakken te produceren op basis van teruggewonnen restverf. Gedurende de presentatie neem ik u mee in het proces van verwerking en analyse van chemisch (verf) afval tot het ontstaan van nieuwe, innovatieve, hoogwaardige verfsystemen. Color your future!

Deze presentatie is niet beschikbaar gesteld!

Spreker:

Erik Wegh
Commercieel Directeur, InterChem - Inter-Green

Informatie spreker:

Erik Wegh is zes jaar actief binnen de chemische industrie en als commercieel directeur van InterCheM en Inter-GreeN verantwoordelijk voor het vermarkten van het totale concept van Afvalmanagement tot Chemische product(ie)oplossingen. Ik ga van afval naar grondstof en geloof in chemie!

Quote/statement:

Als verwerkingsspecialist van gevaarlijk (chemisch) afval en producent van oplosmiddelen, lakken en coatings zijn wij als dienstverlener en toeleverancier onlosmakelijk verbonden met de totale keten van oppervlaktebehandeling. Oppervlaktetechnologie stelt ons in staat om processen te verduurzamen en oplossingen te bieden die aansluiten bij wisselende toepassingen en vereiste eigenschappen van de lak. Door het delen van totale proceskennis wordt duurzame kwaliteit gewaarborgd en circulaire economie gestimuleerd.