Titel presentatie
Master your process

Toelichting presentatie
Mavom Chemie produceert chemische oplossingen voor industriële toepassingen van OEM’s, coatingbedrijven en industriële dienstverleners. Steeds vaker treden wij hierbij op als Total Solution Provider, waarbij we klanten volledig ontzorgen bij het opzetten en controleren van een goedlopend en veilig chemisch proces. Tijdens deze presentatie zal aandacht geschonken worden aan specifieke oplossingen zoals online monitoring, “lab on a chip” en andere methoden om het proces goed en adequaat te kunnen monitoren en bij te sturen.

Taal
Nederlands

Spreker
Douwe van der Zee
Managing Director - Mavom Chemie

Douwe van der Zee is een ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in het opbouwen en leiden van succesvolle Europese verkoop, verkoopondersteuning en technische serviceteams. Hij heeft een solide internationale ervaring op strategisch en operationeel niveau. Hij is een enthousiaste positieve leider, gedreven om goede resultaten te bereiken in een uitdagende omgeving.
Sinds november 2014 is Douwe actief als Managing Director bij Mavom Chemie BV. Mavom heeft een sterke focus op het leveren van toegevoegde waarde aan haar klanten door ontwikkelingen van nieuwe producten en diensten op gebied van chemische oppervlaktebehandeling.